Faimosul Doctor OZ vine în România

doctor oz romania

Faimosul Doctor OZ, va veni in Romania, sa vorbeasca publicului, la Sala Palatului din Bucuresti, pe 25 Mai 2016.

Daca vreti sa-l vedeti si sa-l asculti in persoana, despre ce sa faci pentru a avea o sanatate de fier, despre cum sa previi multe boli, despre cum poti sa fii in forma si poti sa te mentii tanar, accesati pagina evenimentului: http://droz.ro/.

Organizatorii au pregatit 5 tipuri de bilete, fiecare cu multe beneficii: de la simplul bilet de intrare pana la biletul in care puteti lua masa cu Doctor OZ.

Informatii suplimentare se ofera la numarul 0751 253 100 sau la email contact@droz.ro

Nascut pe 11 iunie 1960 in Statele Unite ale Americii, Dr. OZ este o celebritate la nivel mondial, fiind cunoscut pentru performantele unice atinse in medicina, pentru emisiunile de televiziune care au doborat recorduri in materie de rating si pentru o serie de best-seller-uri pe care le-a editat pe parcursul carierei sale.

Pe nume Mehmet Cengiz Öz, doctorul american de origine turcă s-a născut în Cleveland, Ohio. Părinții sai, Suna și Mustafa Öz, au emigrat in SUA din provincia Konya, Turcia. Tatăl său, Mustafa Öz, de provenienta din orăselul turc Bozkır, a obținut în 1955 o bursă în Statele Unite ca medic rezident. Mama sa, Suna Öz (n. Atabay), provine dintr-o familie înstărită din Istanbul.

Recomandat de celebra realizatoare de televiziune Oprah, consacrat ca specialist de zeci de publicatii (NEWS WEEK, O MAGAZINE, ESQUIRE, The New England Journal of Medicine etc.), Dr. OZ a castigat Premiul Emmy pentru cel mai bun talk show doi ani consecutiv (2010 si 2011). Este Vice Presedinte si Profesor de chirurgie la prestigioasa Columbia University din SUA, conduce Institutul Cardiovascular si Programul de Medicina Complementara din New York Presbyterian Hospital si a publicat peste 400 de tratate, lucrari de specialitate si carti medicale. A inregistrat mai multe patente, iar prestigioasa publicatie Time Magazine l-a inclus in topul celor mai influente 100 de persoane din lume.

Despre Laurențiu Nedianu 450 Articles
Editor stiri si analize geopolitice Intell News Romania
Website Facebook Twitter Google+ YouTube