Principesa Margareta la Cotroceni

Principesa Margareta la Cotroceni

Custodele Coroanei, principesa Margareta, s-a întâlnit la 16 martie 2016 cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Șeful statului a transmis urări de sănătate Regelui Mihai, informează un comunicat de presă al Casei Regale.

„Custodele Coroanei şi Preşedintele au trecut în revistă aspecte legate de activitatea publică a Familiei Regale, în ţară şi în străinătate. Au fost discutate, de asemenea, subiecte legate de colaborarea dintre Coroana română şi autorităţile Statului, în prezent şi în viitor”, se arată în comunicatul Casei Regale.

Regele Mihai a fost diagnosticat recent cu leucemie cronică și carcinom epidermoid metastazant. Fostul suveran a fost externat cu o zi în urmă din clinica medicală de la Lausanne, după o internare de 17 zile, şi a ajuns la reşedinţa privată, unde va continua să fie sub observaţia echipei de medici de la clinică, alături de medicii de familie.

Starea generală a Regelui este stabilă. „Având însă în vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul şi procesul de recuperare vor fi de lungă durată şi vor necesita o atentă supraveghere. Pentru zilele următoare, Principesa Elena va continua să fie alături de Regele Mihai I şi Regina Ana”, mai precizează sursa citată.

În acest moment, custodele Coroanei este în contact permanent cu Regele Mihai şi cu echipa de medici, principesa Margareta urmând să-şi continue angajamentele publice în România şi apoi să se întoarcă în Elveţia, pentru a-şi vizita tatăl.

Despre Laurențiu Nedianu 450 Articles
Editor stiri si analize geopolitice Intell News Romania
Website Facebook Twitter Google+ YouTube