RCS&RDS scade factura Dvs. la curent electric!

Digi Energy

Digi Energy vinde consumatorilor casnici energie electrică la prețul de 165 de lei MWh, fără TVA, la care se adaugă taxele și tarifele reglementate de Autoritatea de Reglementare în Energie, și oferă reduceri pentru cei care sunt deja clienți RCS&RDS şi pentru pensionari.

Astfel, clienții cu internet fix sau cablu TV de la RCS&RDS beneficiază de o reducere de 10 lei/MWh, fără TVA, rezultând un preț de 0,155 lei pe kWh, fără TVA.

Pensionarii care aleg să primească energie electrică de la RCS&RDS vor avea o reducere de 20 de lei, adică un preţ pe kWh de 0,145 lei.

Astfel, prețul energiei electrice furnizate de Digi Energy, cu toate taxele incluse, devine cu 11%-13% mai mic față de cel reglementat de ANRE și practicat acum de furnizorii tradiționali de energie electrică Enel, CEZ, E.On şi Electrica.

Spre exemplificare, comparativ cu Enel, a cărui ofertă standard se ridică la 195 – 197 lei/ MWh, funcție de contract (încheiat pe 12 luni sau 24 de luni), prețul practicat de RCS&RDS este cu 15% mai mic.

Reducerile se acordă pentru contractele de furnizare de energie electrică semnate pentru o perioadă de 12 luni şi dacă viitorul abonat Digi Energy nu va renunța în această perioadă la serviciile de internet şi/sau cablu TV de la RCS&RDS.

Pentru detalii suplimentare accesați site-ul Digi Energy.

RCS&RDS a intrat pe piaţa producției de energie la sfârşitul anului 2012, prin achiziționarea primelor parcuri fotovoltaice „la cheie”. Campania de achiziţii s-a încheiat în 2013, cu cel de-al şaptelea parc solar cumpărat la Cheresig, după ce statul şi-a redus sprijinul prin certificate verzi puse la dispoziţia investitorilor în acest sector.

Pe segmentul furnizare, în 2015, RCS&RDS a semnat cu instituții de stat aproape 100 de contracte de furnizare de electricitate, printre clienți numărându-se BNR, ANCOM, Ministerul Apărării și Ministerul de Interne.

Compania a început să dezvolte propria sa rețea de distribuție a energie electrice, deși legislația actuală nu îi conferă încă statut de operator.

Despre Laurențiu Nedianu 450 Articles
Editor stiri si analize geopolitice Intell News Romania
Website Facebook Twitter Google+ YouTube